佐賀県唐津市「竹屋」(うなぎ)、「つく田」(寿司)人気店です。川崎宗則さん御用達。
先日の東京FMで、
川崎宗則さん。通称ムネリンが言っていた、
「唐津の美味しいウナギ屋さん」
行って来ました^^
毎年、きっちりオフシーズンには唐津に顔を出すみたいですね。
素晴らしい。
そして、店主さんと女将さんの対応も素晴らしかったです。
福岡博多に行く際には、唐津まで足を伸ばすと良いかもしれません。
博多市内から、空港線、直通唐津線で1時間ちょっとくらいです。
海岸沿いの景色は、こんな感じです。
そして、
ミシュラン寿司の名店、
「つく田」
さんです。
美味しかったです。
唐津なら、
お鮨は「つく田」
うなぎは「竹屋」
でしょう。
福岡博多から行く価値、あります。
In Tokyo FM of the other day,
Munenori Kawasaki. Popular name Mune-Lin said,
"Delicious eel person of Karatsu"
^^ which went
The parents' house of the Mrs. Munenori Kawasaki is like Karatsu,
I seem to come to Karatsu every year in just off-season.
Splendid.
And the correspondence of a storekeeper and a proprietress was splendid, too.
When you go to Fukuoka Hakata, you should get out a foot to Karatsu.
From the Hakata city, it is just a little over one hour in airport line, direct Karatsu line.
The scenery along the shore is such a feeling.
And,
Well-known store of the Michelin sushi,
"The field which is turned on"
It was delicious.
Karatsu,
The sushi "Tsukuta"
The eel "Takeya"
There is value to reach from Fukuoka Hakata.